martes, 26 de mayo de 2009

Seguim avançant

Fa dies que no escric, però és que també fa dies que no hi ha novetats destacables. A la última visita al metge, aquest em va demanar la 2a ressonància, la del cap de 3 mesos (si, ja fa tres mesos; tot i que a mi em sembla molt més llunyà). Teòricament tot ha de seguir igual de bé... jo no em noto molèsties, me'l noto súper segur i gràcies a això estic començant a perdre una mica la por... una mica només, però ja és molt.

Ja fa dies que em deixen nedar crawl i esquena, però no ho he fet =S. L'horari de la uni és fatal, i a més a més, ara s'apropa època d'examens i el temps no em sobra, aviam si després d'aquesta setmana que acabem l'esplai, em puc escapar algún dia a la piscina, ni que sigui 20minutets de llargs. També tinc permís per caminar sobre sorra dura, i tampoc ho he fet... però bueno, he començat a caminar de puntetes i talons sobre les colxonetes de rehabilitació, que ja és més que res.

Tinc ganes que acabi de passar ja... però haig de procurar no voler anar massa ràpid, que és el que més costa quan les coses van tan rodades.

miércoles, 6 de mayo de 2009

Com una seda...

Doncs si, el genoll (parlo en singular perquè l'esquerra podriem donar-lo com a superat ja) va com una seda.

Avui tenia l'al·lèrgia al pol·len a flor de pell (si, aquells que no sapiguéssiu que li tinc al·lèrgia, ja ho sabeu) i a rehabilitació no m'han apretat gaire. Així que no he augmentat pes ni tampoc he fet preguntes al Miguel Ángel sobre què podia fer i deixar de fer.

També tenia visita, així que totes les preguntes han sortit amb el doctor. M'ha mirat el creuat i sembla que està molt i molt dur (cosa bona); doblego molt i sense forçar cosa que segons ell "és sorprenent la facilitat amb la que has recuperat la movilitat" (cosa bona també). M'ha donat permís oficialment per conduir tant com vulgui; també m'ha confirmat que puc nedar "crawl" i esquena i m'ha recomenat caminar per la sorra dura/compacta; és a dir, on trenquen les onades o bé al costat del carril bici.

Ara toca fer la 2a ressonància, i visita a principis de juny.